Loading...
O nas2018-01-16T16:39:02+00:00

Podjetje RIPOX se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami že od leta 1996.

Je specializirano podjetje na področju betonske zaščite in betonskih prevlek na osnovi epoksidnih samorazlivnih tlakov. Vse naše kakovostne rešitve so zasnovane za vaše potrebe in strokovno svetovanje. Stojimo za svojo kvaliteto in se veselimo poslovanja z Vami.

Zakaj se odločiti ravno za nas?

Tovrstna izbira talnih oblog je idealna rešitev, saj ima širok spekter uporabnosti skoraj na vseh področjih.

Ni važno ali gre za industrijska, javna področja, kjer je visoka izpostavljenost mehanskim obremenitvam in vse pogosteje tudi v družinskih domovih, vas bo prepričala s preprostostjo čiščenja, vzdrževanja in nudila dolgotrajno rešitev za vaše objekte. Talno oblogo je možno uporabiti na različnih podlagah, tako starih kot novih. Možnost lokalnega popravljanja poškodb zaradi morebitnih nezgod v kolikor je bila obloga mehansko poškodovana.

oskrbovanje betonskih tal-ripox032

Talne obloge so primerne za razlivanje na talno ogrevana tla in nasprotno od ogrevanih tal na stene v prostorih, kjer je povišana koncentracija vlažnosti zraka, vlažnih sten ter prepreka pred pogosto umazanijo sten. Epoksi talne obloge vas ne bodo pustile ravnodušne saj je za pestro izbiro barvnih odtenkov poskrbljeno s široko paleto izbire po RAL barvni lestvici.

error: